ting jeg beundrer ved andre

Individualitet. For meg finnes det ikke noe som kan måle seg med skjønnheten hos noen som er seg selv! Uansett om det «å være seg selv» vil bety at du er annerledes, eller det at du er deg selv betyr at du rett og slett ikke bryr deg om å være annerledes; det er ikke en skam å være tilfreds med å være en «følger», det betyr ikke at du ikke er unik! Men det å virkelig være seg selv, med sine verdier, egenskaper, drømmer – hele sin identitet, det er noe utrolig vakkert. (I disse Pride-tider må jeg innrømme at jeg har felt noen tårer over alle de nydelige, stolte fjesene jeg har sett).

Ærlighet. Det å være ærlig med andre, men ikke minst, være ærlig med seg selv! Det er tøft å skulle være ærlig, men jo fortere man klarer det, jo fortere gir man seg selv en mulighet til selvutvikling. Jeg føler dette henger sammen med individualitet, for er man ikke ærlig med seg selv, vil man aldri kunne være seg selv 100%, da er du bare en idé.

Jeg beundrer virkelig mennesker som tør å si at «vet du, jeg har disse og disse problemene, og sånn er det bare» eller «vet du, jeg kunne ikke brydd meg mindre om å ikke ha en million følgere på SoMe» eller «vet du, det er faktisk viktig for meg å synes i folkemengden». Det å være ærlig med seg selv gir deg en mulighet til å komme videre til dit du vil, (selv om du ikke nødvendigvis vet akkurat hvor det er).

Generøsitet, åpenhet og toleranse. (Tar disse tre sammen, da de for meg handler om hverandre). Generøsitet handler om mer enn materialistiske gaver, generøsitet handler om å gi av seg selv, men også om å gi andre muligheten til å gi av dem selv. Det å være generøs i sitt eget vesen, i åpenheten, toleransen, og forståelsen man viser andre, selv om de ikke er akkurat som deg, (eller forbildet ditt), det gir noen enorme ringvirkninger. Det å gi andre sjansen til å vokse, det er en fantastisk egenskap.

Ari-9

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s