BARE GJØR DET

Gjør det, gjør det, gjør det. Ja, jeg må bare få det overstått, poste det første innlegget på denne nye bloggen. Det får være så halvveis det bare vil, det må bare gjøres. Overtenker jeg det mer nå, så kommer kravene til å ha blitt for store hauger, for store til å klatre over, og jeg vil ikke få postet noen ting noen gang.  Push deg selv nå, Ari.

«Push deg selv». Kanskje det skal være mottoet for denne bloggen? Jeg har godt av å pushe meg litt, men ikke for mye, ikke enda. Jeg må utfordre meg selv, på flere områder, men grunnpilarene er følelsene, reglene, og tankene mine. Jeg må konfrontere de, ikke bare sove de vekk eller la de ta styringa. Dette innlegget er en god start.

2c43cda2-7238-4c60-9e79-57fa8c4aedda

Jeg har overtenkt hvordan dette innlegget skulle se ut i to dager nå, uten å komme fram til hvordan den ultra-perfekte måten å gjøre det på vil være. Men kanskje dette innlegget er akkurat så perfekt som det trenger å være.

Ari-9

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s