DIY NOTATBOKCOVER

Det skal ikke være lett å kjøpe notatbok! Den ene har sidetykkelsen du vil ha, men er for smal. Den andre du kikker på er motsatt. Den tredje legger seg liksom ikke greit når du åpner den. Du forlater første butikk og beveger deg til neste, uten hell. I den tredje butikken, femten notatbok-inspeksjoner senere, finner du en som har både sidetykkelsen og størrelsen du leiter etter, og coveret er greit, noe du kan leve med, tror du. Du tar den med deg hjem, for så å finne ut av at den i dette lyset, uten plastikken, glitrer. Sukk.

c1cd3139-87b1-4b27-b579-eace9f1d477b

// Før-bilde. Det synes ikke på bildet, men denne glitrer altså… I sølv…

Det er nok kanskje ikke alle som er like rigide på notatbøker som meg, men jeg tror de fleste setter pris på litt personlighet i blant, og liker å ha noe som er unikt, noe som er en selv. Ganske enkelt kan du få til dette med notatboka/planleggeren/bullet journalen din, uten å måtte kompromisse på andre egenskaper ved boka(!), ved hjelp av noen få ting, (som for eksempel teip, stoff, papir, maling, klistremerker, you name it!).

7620991c-0db8-4819-97c0-f48b59c07025

6e79cd99-e1f2-4296-a17f-129aa830d409

På den første boka over har jeg helt enkelt brukt noe stoff jeg hadde liggende, og stiftemaskin(!!). På den andre boka har jeg brukt teip. Og så enkelt kan det altså gjøres! Ikke tar det så lang tid heller. (For best resultat lønner det seg jo selvfølgelig å bruke litt tid på å passe på at f.eks mønsteret på teipet «liner» seg opp perfekt når du legger den, men jeg tror ikke jeg brukte mer enn tretti minutter på hver bok). Overkommelig og kult ikkesant? 

Ari-9

2 kommentarer om “DIY NOTATBOKCOVER

 1. Kjempesmart! Eg har tidlegare hatt notatbok frå personligalmanakk, men eg tenkte å prøve meg på bullet journal neste år. Er litt usikker på om eg klare å holde meg kreativ, men eg bruker litt tid på å motivere og bygge litt idear no i år. Og kjøpe inn litt småting.
  Kva butikkar anbefaler du til å finne notatbok?

  Liker

  1. Jo, takk 😅
   Har følt meg veldig overvelda av hele creative bullet journaling-konseptet selv, folk er jo så kreative og gjør så mye ut av det! Men har selv kommet fram til at det som er så bra, er jo at man kan ta en uke av gangen og gjøre så mye og lite ut av det som passer akkurat den uka! Føler man seg tappet finner man lett f.eks ferdiglagede ukeslayouter på nett som er lette å «customize» til personlig bruk!

   Har akkurat smått startet med bujo selv, og synes boka i innlegget (tysk merke, fra Norli), er perfekt. Sidene er litt tjukkere og bredere enn den originale bujo-boka fra Lechtturm, (1917 tror jeg den heter), som gjør at det du skriver ikke synes like godt igjennom og du har større plass. Liker utvalget til Norli generelt, synes de har tatt seg opp veldig det siste året, (hvertfall den her i byen). Men man må liksom gå rundt og kjenne på de forskjellige bøkene på de ulike butikkene selv. Hvilken bok føles riktig, typ ☺️

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s