LOVE, HOPE AND MISERY

Å, så deilig å ikke ha noe fastslått på timeplanen idag. Dagene som har vært har det nemlig blitt mye jobbing, både fysisk og psykisk. Vi holder på å oppgradere stua i andre etasje, (for at det skal bli litt koseligere der jeg befinner meg mesteparten av tiden), og sett at den stua egentlig bare har vært oppbevaringsrom i flere år har det blitt mye rydding, men nå begynner det faktisk å se greit ut her.

På tirsdagen kjøpte vi et nytt sofabord og en ny skjenk for å bytte ut det gamle vi hadde, og det har jo måttet settes sammen, som også er litt jobb. Men akkurat det er god jobb, for man følger en bruksanvisning. Jeg synes det er veldig greit med bruksanvisninger, de er litt beroligende. De er lette å forholde seg til for de gir klare beskjeder på hva som må gjøres, og hvordan, for å få ønsket resultat. Det finner du liksom ikke i livet ellers.

897B42A1-78E5-4048-ABD8-7B6492DBCD11.jpeg

// Sitat fra denne sangen til Jake Bugg som går på repeat for tiden

På det psykiske planet har det heller ikke stått stille, men det gjør det sjelden. Å gå i gruppeterapi er krevende, det er jobbing. Det blir mye grubling både før og etter, mange tanker blir satt igang, tanker som du spinner videre på i noe som kan virke som en evighet i ettertid.

Jeg tenker mye på det å utfordre kritikeren i meg, ikke tenke så mye. Jeg har lyst til å lage en egen Instagram-konto til det jeg driver med i notatbøkene mine, men kritikeren holder meg tilbake. Jeg er ikke god nok, jeg vil gjøre meg selv til latter, gud så patetisk jeg er. Så i mellomtiden får jeg prøve å dele det her.

Jeg jobbet med kreativiteten igår, og bildet over er resultatet. Det skal veldig mye til for meg å dele det, (ikke bare spesielt denne siden, men ting som dette generelt), fordi det er så mye som kunne vært gjort bedre. Det er så mye som ikke er godt nok, som ikke er perfekt. Men jeg velger å gjøre det allikevel, jeg velger å utfordre meg selv, utfordre den kritiske perfeksjonisten, fordi det er den eneste måten å komme framover på.

Håper du får en fin dag videre og utfordrer din kritiker litt idag! 

Ari-9

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s