KRIBLING

Nummenheten har vært god idag? Vanligvis er den tung, den føles endeløs og dyster. Men idag har det vært kribling i den på en måte? Ikke bare nå, men siden jeg stod opp. Det har kanskje noe å gjøre med at jeg startet dagen med en tur med hundene og kameraet.

48929150-f1cf-4536-997e-0393b9b4be5b

Jeg tok bilder som satte lys på ting som man egentlig ikke ville lagt merke til når man tar en liten tur langs de asfalterte gatene i nabolaget.  De små tingene man vanligvis går forbi. (Og de ble ikke så verst om jeg får si det selv).

211c1c6c-887d-415f-98a2-7d76d97a2318

02c5bced-dd90-43e8-a9a4-a193f1d4aedb

Det er  ikke noen fin åker her jeg bor, huset mitt ligger ikke landlig blant gårder og kyr, man våkner ikke til solstråler gjennom estetiske strå. Man skulle kanskje tro det på dette bildet over, og det er det jeg synes er så fint – estetikken i det dagligdagse. Det er det jeg liker å ta bilder av – detaljene og de ulike måtene lyset kan treffe ting på.

img_4550

Ellers er Khaleesi og jeg hjemme aleine denne helgen, og det er deilig, det er luft. Mutt, fatt og Koda har reist opp på hytta. De lurer stadig på om det er trygt å la meg være aleine hjemme, jeg forsikrer dem om at «det er det». For det er faktisk det. Jeg har det tungt for tiden, men jeg har kontroll over impulsene, jeg sitter jo her i sofaen, og lever, akkurat nå. Også ser jeg på bildene og tenker «de ble ikke så gærne de bildene der».

Ari-9

 

 

2 kommentarer om “KRIBLING

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s