JEG SPILLER MED

f926527c-fdca-4fc7-b2dc-3ac88950d07c

Jeg spiller med, nikker og sier meg enig i det de mener og påstår, alt for å unngå. Unngå å  måtte forklare meg, å måtte bruke opp ordene de ikke kommer til å høre på uansett, bruke opp kreftene jeg sannsynligvis trenger for å komme meg gjennom resten av dagen, unngå å føle meg overkjørt, ikke føle meg sett, unngå å sette igang tanker som må tenkes videre på. Nikker og smiler.

Ari-9

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s