PRØVER

Det har ikke vært mye overskudd i det siste, (men det er jo gammelt nytt, hehe). Det lille jeg har hatt har gått til å jobbe kreativt, eller i det minste prøve å jobbe kreativt. For «prøve» er et nøkkelord her. Det er mange følelser og tankeprosesser jeg må igjennom før pennen i det hele tatt møter papiret første gang. Det er en pågående kamp med Kritikeren og Perfeksjonisten i prosessene, både før og imens, men som oftest er jeg utslitt lenge før det kommer så langt – til dette møtet mellom penn og papir.

// Du kan finne meg på Instagram her

Men som sagt – nøkkelordet er prøver. Jeg prøver, og nitti prosent av tiden klarer jeg ikke å få gjennomslag, jeg får ikke til noe, ikke en strek. Men jeg prøver, og jo flere ganger jeg prøver, jo flere ganger har jeg muligheten til å komme til de små ti prosentene hvor jeg får noe på papiret, og enda bedre – et ferdig resultat. Jeg prøver flere ganger en tidligere, og jeg har faktisk klart å lage noen kreasjoner i det siste. Og jeg kommer til å fortsette å prøve, selv om jeg nitti prosent av gangene ikke får noe ut av det, selv om det tar enormt mye energi og krefter, i håp om de siste ti, fordi de gir meg noe. (Dette ble et rotete og surrete innlegg, men det får gå for denne gang).

Ari-9

2 kommentarer om “PRØVER

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s