I HØST VIL JEG…

Untitled design-8

Gå flere turer med kameraet og hundene. Få ut sykkelen? Lese noen av bøkene på lista mi. Presse høstblader. Bytte ut Pepsi Max-en med te. Gå inn mine nye Dr. Martens, (au). Prøve å legge vekk joggebuksa på dagtid. Ta bilder av de vakre fargene. Prøve meg på Onsdags-kafé igjen. Tvinge meg til å skrive ut tanker og følelser. Klare å lage en ukeslogg til BuJo-en hver uke. Prioritere bloggen. Sitte ute i regnet. Spare mer penger. Jobbe kreativt og fortsette jakten på min stil. Bli mer aktiv på Instagram. Finne ny musikk. (Har du musikk- eller boktips blir jeg glad).

Ari-9

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s