UKA SOM GIKK

UKAS HØYDEPUNKT 

Er det lov å si rent sengetøy? Det er noen ting som bare ikke blir gjort, som ikke henger med i tanken, og/eller som er et for stort ork når psyken ikke spiller på lag – en av disse tingene er å skifte på senga. Det å få på nytt sengetøy denne uka var så utrolig deilig. Det er noe med følelsen av å legge seg til nyvaska lukt som gir en litt trygg og god følelse.

UKAS NEDTUR 

Det har blitt mindre kreativt den siste halvdelen av denne uka. Det har dabbet litt av. Får bare satse på at det «dabber seg opp» igjen.

UKAS SERIE

Jeg har starta på Game of Thrones igjen, (eller tja, starta og starta – jeg er på sesong fire nå. Jeg blir så imponert over hvordan historien bygger seg opp, det er virkelig godt forfatterskap der altså. Ellers har jeg binget DissociaDID sin YouTube-kanal som jeg fant her om dagen! Kanalen handler om Dissosiativ Identitetsforstyrrelse, og er virkelig noe å sjekke ut!

DSCF0910

UKAS OPPTUR

Tirsdagen tok jeg selv initiativ til å ta med meg mutt til kjøpesenteret, der vi hadde lunsj med søss. Det kunne blitt en nedtur full av angst, men det ble koselig i grunn. Jeg sier ikke at angsten ikke var der, derimot at jeg klarte å fokusere på det positive – og det kan være en bragd til tider.

UKAS HUMØR

Sliten. Sliten. Sliten. Sliten. Sliten. Sliten. Sliten. Sliten. Sliten. Sliten.

UKAS BILDE

Definivt dette herlige blinkskuddet av Khaleesi. Jeg tok med meg kameraet på morgentur idag, (som er et av høstmålene mine – gjøre mer av det), og det ga belønning. Vi kom ut akkurat før sola stod opp, så da vi var kommet litt ned i gata var sola lav og fin og høstvarm, jeg måtte bare prøve meg på et bilde.

DSCF0930

UKAS TANKE

Jeg har tenkt mye på tanken om at det ikke er meningen at jeg skal få det bedre, at det å ha det bra ikke er noe jeg fortjener, at det ikke er ment for meg. Jeg ser ikke helt lyset i enden av tunnellen for tida. En annen tanke som har slått meg er hvor dårlig selvbilde jeg faktisk har. Så dessverre ikke så gode tanker denne uka, men det får gå.

UKAS BOK

Denne! Har lest litt i den hver kveld og den er bare så fin. (Og litt vond). Den har gått rett til hjertet. Du kan lese om den her.

DSCF0887.jpg

UKAS IMPULS

En av de neste dagene blir jeg eier av det nye X-T3-kameraet til Fujifilm. Blir jeg stolt eier? Blir jeg skamfull eier? Jeg har blanda følelser. Jeg har jo i bunn og grunn ikke penger til det, og ikke trenger jeg det sånn egentlig heller, (annet enn hva jeg har overbevist meg selv om selvfølgelig). Men så er det jo dette med impulser da, de kommer brått på og er ikke alltid så lette å stoppe. Må jobbe litt med den saken…

UKAS SANG

Stardust av Ásgeir har gått på repeat siden forrige helg. Ordentlig god låt! Det er lenge siden jeg har hørt på han nå, må være ett år – minst, så jeg har hørt igjennom alle sangene gjennom uka, men har liksom alltid kommet tilbake til Stardust og satt på repeat. Jeg er et veldig repeat-menneske, finner jeg noe jeg liker så blir det hørt på, gjort, sett på, eller spist om igjen og om igjen til jeg finner noe nytt (som kan ta litt tid).

Hvordan har din uke vært? 

Ari-9

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s