VINTER I ANMARSJ

Frosne duggdråper på busker og strå. Vinterdyne. Skrape bil om morgenen. Skjerf, lue, votter, et ekstra skjerf. Fortsatt henger det et ensomt, gult blad fra en grein her og der, men det blir tydeligere for hver dag – vinteren er i anmarsj. 

Min favorittårstid er på hell, og det er litt godt og litt surt. Høsten har ikke behandlet meg noe bra i år, livet har vært veldig tungt, og med det har jeg gått glipp av mye av det vakre denne årstiden har å by på. Nå kommer vinteren med sin utilgivelige og røskende kulde, og det er ikke akkurat noe jeg gleder meg så veldig til.

Processed with VSCO with kp2 preset

Jeg har tenkt lenge på hvordan jeg skal skrive dette innlegget, hvordan jeg skal komme i gang igjen, ta opp tråden. Hva skal jeg si, utlevere, hva skal jeg ikke si? For det er jo viktig med åpenhet, jeg vil ikke være redd for å være åpen, men man må også beskytte seg selv. Jeg har i grunn ikke blitt noe klokere med tiden som har gått, så dette får holde for nå. Jeg er tilbake, jeg lever.  

Ari-9

2 kommentarer om “VINTER I ANMARSJ

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s