INNLEGGELSE

Jeg har fått installert meg på rommet. En firepakning med Pepsi Max står i hjørnet og klærne er plassert fint i skapet. Jeg er (delvis) klar for tre uker på Post B. 

Det er mandag da meldingen uforberedt tikker inn. «Du har fått time ved Post B klokka 13:00 den 28. november». Innleggelse. Skulle ikke denne meldingen kommet om to uker? Blikket glir over meldingen igjen. 28. november. Jeg sjekker kalenderen. Det er to dager til. Det knyter seg litt i magen.

Onsdag sitter jeg der i godstolen. Stirrer ut i intet. Det er en time til jeg skal være på Post B. Bagasjen er ferdig pakka og ligger i gangen. Men der sitter jeg, i stolen, tankeløs.

Photo on 28-11-2018 at 14.00-4.jpg

Målet for innleggelsen er å få ordnet med medisiner. Finne noe som funker. Det burde egentlig vært gjort for lenge siden, jeg har spurt om det i en evighet, men nå skjer det endelig. Jeg prøver å ikke ha for høye forventninger, selv om jeg vil at alt skal bli borte på et knips. Meg jeg vil ikke sette meg selv på stupet til skuffelsen. Jeg vet at medisiner ikke kan ta bort alle symptomer og plager, men jeg skal ikke legge skjul på at det hadde vært fint om det tok det verste. (Flere tanker om innleggelse kommer senere).

Ari-9

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s