TREIGT

Ny uke på Post B står for dør. En full uke. Jeg har på følelsen av den kommer til å vare i en evighet. Forrige uke var treig, treig som en snegle på sovemedisiner, og det var bare en halv uke, hva med denne da som er en hel? Men så er det er vel kanskje en god ting at jeg kjeder meg under en innleggelse. En innleggelse skal jo ikke være gøy, noe å lengte etter. På en annen side skal jeg jo klare å komme meg igjennom disse tre ukene også, uten å ønske meg hjem hvert minutt, for å klare å ta den hjelpen jeg trenger.

De nye medisinene gjør meg trøtt, veldig fysisk sliten, og det får kanskje tiden til å gå enda saktere, jeg har jo ikke energi til å gjøre noe, til tider knapt til å stå oppreist. Det er også veldig mange flere timer i døgnet her på avdelinga enn det er hjemme, noe som gjør meg ekstra motløs. Hjemme har jeg muligheten til å disponere tiden med større frihet; jeg får sove de timene jeg trenger det og har lenger tid til å komme igang med de tingene jeg vanligvis gjør, de kreative tingene, (for jeg trenger tid til å få ting riktig), mens her kommer jeg liksom aldri i gang, jeg bare venter på at noe/n skal avbryte og si at det er tid for å gjøre noe annet.

Processed with VSCO with kp2 preset

I hælja var jeg hjemme på perm. Det var deilig å ha frie rammer, selv etter kun tre dager på avdeling. Det var godt å være hjemme hos hundene, de er liksom livet mitt, de. Jeg hadde håpet på å kunne få sovet ut litt for å være klar for en ny uke, men jeg sover ikke noe godt for tiden, våkner opp støtt og stadig, så det ble ikke noe av det, men jeg fikk dog litt ekstra energi av de firbeinte.

Å, sukk. Det er så mange timer igjen av denne dagen, så hvis dere har forslag til spill til Mac eller iPad på App Store, så setter jeg pris på det. Ta vare, så snakkes plutselig!

Ari-9

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s