HALVVEIS

Èn og en halv uke har gått her på Post B, og jeg er halvveis i behandlingsoppholdet mitt. Føler jeg at jeg har kommet noe lenger? Tja, ikke egentlig. Tankemessig har det roet seg litt, men jeg føler det er på feil grunnlag. Feil som i at jeg har forholdt meg i en zombietilstand under oppholdet så langt på grunn av de nye medisinene. Kanskje jeg burde prøve noen andre medisiner? Ja, jeg skal spørre om det idag. (Det vil si: hvis jeg finner legen).

Processed with VSCO with j2 preset

Denne uka står det litt mer på tapetet enn forrige. Det er godt å komme seg utenfor avdelingen, det får tiden til å gå litt fortere, så det settes pris på når planer blir lagt. Idag skal jeg først ut for time med individual M og, min nye behandler fra nyåret, C. Ikke akkurat superspennende, men det får meg ut. Senere skal jeg møte søss i byen og forhåpentligvis klare å handle inn de siste julegavene. (Jeg tror ikke jeg har så mange igjen). Søss og jeg går sammen om noen julegaver, som f.eks til besteforeldre. Det gjør at vi kan gi litt ordentligere gaver, og dessuten er det lettere. (Spesielt når jeg har litt andre ting på hjernen).

Processed with VSCO with j2 preset

Tirsdag er det gruppe, ikke så veldig spesielt det heller, mens på onsdag derimot(!), da skal jeg, sammen med søss og mutt, på julekonsert med Trygve Skaug. (Det blir tilogmed kanskje en liten tur ut for å spise). Det blir nok, uten tvil, ukas høydare. Vi var på julekonsert med han i fjor også, og det var superkoselig, og det blir nok like koselig i år også, (han er jo en koselig type). Etter det er det bare å vente på helgeperm, før siste halve uke her på Post B står for dør.

Ønsker deg en fin uke! 

Ari-9

2 kommentarer om “HALVVEIS

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s