NYTT FAMILIEMEDLEM

Familien har fått et nytt tilskudd. Si hallo til…

Ari-4

Processed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 preset

Jeg har savnet å ha gnager. Det er noe med dem som jeg synes er veldig beroligende. Så jeg har tenkt på det en stund, gå til anskaffelse av en liten krabat igjen. To dager før jeg reiste fra Post B var jeg innom dyrebutikken og fikk øye på han søte her. Jeg bestemte meg der og da. Da tirsdagen kom og jeg ble utskrevet med gode rutiner i hverdagen innabords, kom jeg meg fort hjem og ordnet med bur, gjorde det klart til han lille som skulle bli med meg hjem, alt av utstyr hadde jeg jo fra tidligere så det var veldig kjekt. Så reiste jeg og hentet han.

Han falt fort til ro i sitt nye hjem, utforsket buret og spiste litt mat, det var veldig godt. Vi har tilogmed blitt litt kjent. Når jeg har han ute kan han ligge litt på armen og kose før han skal se resten av verden – og det raskt, så det er litt utfordrende å prøve å ta bilder av han ennå, men det skal vi øve på.

Snakkes plutselig!

Ari-9

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s