DAGEN ETTER JUL

Klokka ett kom jeg meg omsider opp av senga, til tross for hvor stiv og støl jeg var etter gårsdagen. (Kunne fint blitt liggende resten av dagen). Frokost og en kopp te ble inntatt. Det ble ikke juleteen som igår, nå er det et år til neste gang den kan drikkes, men ett annet godt alternativ. Det første som sto på tapetet for dagen var å prøve ut mine nye Marshall Minor II-ørepropper. Jeg fikk plassert de i ørene og skrudde på Arctic Monkeys, (for som med juleteen, så legges også julemusikken på hylla frem til neste år), og om jeg kan si det selv så synes jeg Alex og gutta spilte veldig bra.

Årets store dag er forbi, og jeg sitter igjen med en god pose med gaver og stølhet i skuldrene. Familien er ute i juleselskap idag også, men jeg valgte å bli hjemme med hundene og Kaspar, det er nok for meg med en dag, (så får jeg heller ta noen oppfølgingsbesøk seinere, det passer meg bedre slik). Uansett, jeg tenkte jeg skulle vise dere noen av dem, det er jo litt moro, er det ikke?

Processed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 preset

Jeg fikk jo som sagt nye ørepropper, som jeg hadde ønsket meg, av mamma og pappa. De er noe helt annet enn Apple sine, som jeg bare aldri har fått meg til å bytte ut til tross for hvor elendige de er, så det var en veldig velkommen gave. Så fikk jeg klokke av søss, også noe jeg hadde ønsket meg. Noe annet som var velkomment var iTunes-gavekort fra tante og onkel, da kan jeg lese masse bøker på iPaden. Alt i alt, også det jeg ikke har vist, ble veldig godt mottatt. Så håper jeg jo det jeg gav ble på samme måten.

Processed with VSCO with j6 preset

Den morsomste gaven i år var definitift disse strutsetøflene. De er også supergode, så de kommer nok til å bli godt brukt. De er en hit hos både meg og hundene, hehe. Hva fikk du til jul? 

Ari-9

2 kommentarer om “DAGEN ETTER JUL

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s