HYTTETUR

I år har vi bestemt oss for å feire nyttår på hytta; mutt, fatt, meg og dyra. Vi skulle reise opp i to-tiden, men først måtte jeg innom fastlegen en tur for blodprøver. Stoffskiftet mitt er på tur for tida, (er det mulig?), fant legene ut når jeg var innlagt på Post B, så nå har jeg startet på medisiner for det, og det var det jeg skulle innom å sjekke opp på nå, om de hadde virket litt. Det var fort gjort med stikket, prøvene får jeg svar på neste uke. Så bar det hjem igjen, før det var videre opp på fjellet.

Processed with VSCO with lv02 presetProcessed with VSCO with lv02 preset

Jeg sliter med å få varmen i kveld, sitter fortsatt med teppe rundt meg enda vi har fyrt i noe som virker som en evighet allerede, er frossen fra insida føles det som. Ellers blir det en rolig kveld ikveld. Jeg tenkte at jeg skulle lese litt. Igår fullførte jeg Haruki Murakamis Norwegian Wood. Den var igrunn fin. Jeg gleder meg til å lese mer av han. Men før det må jeg tilbake for å fullføre DI Helen Grace-serien til M.J Arlidge, starter på bok fem nå – Little Boy Blue. Hvis du leiter etter noe lettlest og spennende anbefales den serien veldig. Men nå får jeg komme meg til boka før jeg fortsetter å bable i det uendelige.

Ari-9

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s