ROLIG MORGEN

God formiddag! Hvordan står det til med dere? Her hos meg går det rolig for seg denne fredagen, da jeg ikke har noe spesielt på planen idag annet enn å jobbe litt i bujoen. Jeg stod opp rundt halv tolv og fikk meg en deilig frokost og en god kopp te i mummikrus.

Siden sist har jeg bare tatt det med ro, slikt må til når nyttårsangsten er stor. Jeg er ikke så glad i nyttår, så nyttårsaften ble tilbragt så vanlig som mulig, med musikk på øret og en god bok i fanget, for å ikke sprite opp det ubehagelige. Noe morsomt i det hele da, når jeg endelig skulle legge meg på «den store dagen» var jeg så glad og gira for å komme i seng at jeg litt slo tærne litt for hardt i enden av sovesofaen og klarte å forslå de ganske godt, så nyttårsforsettet om å ut å gå hver dag har måte bli lagt på hylla de dagene som har godt. Er det mulig? Jeg trodde egentlig de hadde blitt forstua, men de begynner å bli litt bedre nå da, så bare føret blir litt bedre er det ut i den kalde vinterlufta med hundene.

Men som sagt, jeg har planer om å jobbe litt i bujoen idag, så jeg får vel bare komme igang mens det ennå er litt lyst. Håper du får en fin dag!

Ari-9

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s