UKA SOM GIKK #1

Ukas humør:  Jeg er ikke så nedfor som jeg har vært, jeg er litt mer ovenpå, som da betyr at antidepressivaen jeg starta på i desember fungerer! (Deilig, litt skummelt). Nå er det bare svingningene som må tas hånd om, det håper jeg at jeg får fikset til torsdagen.

Ukas beste: At jeg har klart å holde på nyttårsmålene mine en hel uke, (kanskje ikke store bragden, men). Det er morsomt å se at de holder seg og at de fungerer. Da vil de vel kanskje holde seg videre også?

Ukas nye: Må vel bli året? Det er jo et nytt år! 2019, hör ni.

Ukas jobb: Bujo! Jeg er i gang på nytt, ahh. Jeg har ikke kommet ordentlig inn i det igjen, så jeg er ikke helt fornøyd, men jeg ser for meg at det blir bedre denne uka, så bujo blir også denne ukas jobb!

Processed with VSCO with j6 preset

Ukas tøffeste: Jeg har kjent på mye skyld- og skamfølelse. Og det ganske intenst. Det er fæle følelser å ha med å gjøre, for de kommer fra innsida og angriper selvet, alt en er og har gjort, (og det en ikke er og ikke har gjort).

Ukas kjedeligste: Å slå tærne mine så jeg ikke kunne ut på tur, haha. Eller, jeg kunne jo gått ut på tur, men tror folk hadde begynt å lure på hvem denne haltende personen, tydeligvis i smerte, ute på glattisen hadde vært, så jeg har unngått det.

Ukas serie: Har faktisk ikke sett noe på tv-serie i uka som gikk, så det får bli bokserie. Jeg leser, som jeg tror jeg har nevnt tidligere, DI Helen Grace-serien til M. J. Arlidge. Det er en skikkelig spennende krimserie. Er nå på bok ni av ti! Anbefales.

Ukas boost: Å komme igang med bujo igjen. Jeg har hatt en laaang pause, så det å starte opp igjen har vært ordentlig oppløftende!

Processed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 preset

Jeg har ikke de aller største planene for denne uka, det blir som vanlig – ta dag for dag. Jeg skal sette opp litt småmål når jeg får laget denne uka i bujoen etterpå. Idag skulle jeg egentlig ha vært på en avslutningstime med M, men jeg klarte å ta feil tidspunkt.. Sånn går det når den siste timen blir flytta til et annet tidspunkt enn alle de andre avtalene har vært i nesten et år, puh.

Imorgen er det gruppe. Jeg trives ikke så godt i gruppa lenger. Vi har byttet den ene gruppeterapeuten, og det er ingen god match. Jeg har tenkt på det en god stund, men jeg tenker fortsatt på hva jeg skal gjøre med det, om jeg skal avslutte eller bare holde ut. Får tenke litt mer. På torsdagen skal jeg til ettervernssamtale på Post B, snakke litt om stoffskiftet og mulig oppstart på stemningsstabiliserende som jeg bare fikk gått på en uke sist. Men nå – bujo!

Ari-9

2 kommentarer om “UKA SOM GIKK #1

  1. Så kjekt med bujo, og så flink du er! Eg prøver meg for første gong i år, er litt spennande korleis det går… Håper på ein utvikling med tanke på både skrift og teikningar… 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s