JEG HAR GJORT DET

Procreate på den nye iPaden min har ligget ubrukt i en måned nå. Jeg har vært, (*er), redd for å realisere hvor mislykket jeg er. Men nå som nyåret er her, og nye mål er satt på plass – nå har jeg endelig prøvd det ut. Og dette er første utkast. Jeg ble faktisk så overrasket over meg selv, over ferdighetene (om jeg kan kalle det det) mine og den lille tiden jeg brukte bare på dette resultatet, at jeg måtte dele, selv om den ikke er ferdig. (Og at jeg klarer å dele er jo ganske stort i seg selv for min del, hvertfall noe som ikke er «perfekt». Jeg må si det nye året virkelig har noe for seg).

untitled design-14

Jeg har vært på gruppe idag, og det ble tydelig at tiden min der er over.  Jeg har ikke noe å si lenger nå som hun nye terapeuten er der. Angsten er stor, jeg kjenner på flere symptomer enn vanlig, i timene. Jeg får ikke noe ut av det lenger. Det er litt dumt, for jeg har trivdes, gruppeterapi var virkelig noe for meg, men nå har det blitt negativt.

Uansett, nå skal jeg prøve å tegne litt igjen. Ønsker deg en fortsatt fin dag, så snakkes vi plutselig igjen! 

Ari-9

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s