UKA SOM GIKK #2

God kveld i stugo! Hvordan står det til med dere? Selv har jeg det akkurat passe akkurat nå. Egentlig skulle jeg ha jobbet med denne uka i bujoen nå, men jeg har ingen krefter idag, sånn har det vært et par dager nå, så det får jeg utsette nok en dag. Isteden tenkte jeg at jeg skulle dele litt av uka som gikk med dere, før jeg går løs på boka som ligger ved siden av meg.

Ukas humør: Litt over hele spekteret egentlig. Jeg har vært inspirert og nesten glad, men også tynget av selvdestruktive tanker, og følt meg helt ræva (*i mangel på andre ord).

Ukas beste: Å begynne å gå igjen! Det har vært litt for lenge uten bevegelse, så jeg kjenner det er godt å komme igang igjen.

Ukas nye: Tredemølle. Det var egentlig fatt sin idé nå på nyåret, men jeg tror vel ikke jeg tar så veldig feil om jeg sier at det er jeg som kommer til å bruke den mest.

Ukas jobb: Blir samme som forrige uke, nemlig bujo. Jeg har jo som sagt tidligere et mål om å lage noe hver dag, og da er bujoen veldig grei – det er jo alltids en side å lage! Jeg trives i bujoen med utforming av dager og uker, illustrasjoner og skrift. Tida går fort i bujoen, og det er noe jeg setter veldig pris på. Denne uka har jeg laget ukes-spread og en side før bøker lest i 2019, som jeg tenkte å vise dere litt seinere.

Processed with VSCO with j6 preset

Ukas tøffeste: Jeg var jo på ettervernssamtale på Post B på onsdag, (ikke torsdag som tidligere sagt), og fikk der beskjed om, eller ble anbefalt, å ikke starte på nye medisiner før om seks måneder(!). Det var en tøff beskjed å få, for jeg hadde sett for meg at medisinene kom fort på plass på plass og at jeg deretter ble rusta til å jobbe med problemområdene mine. (Men jeg får høre med fastlegen litt rundt det, nå har jeg jo ikke noe mer med Post B å gjøre, hehe).

Ukas kjedeligste: Jeg har startet med en akne-krem og huden min har altså blitt så tørr at den ser ikke ut. Og sminke er ikke et alternativ, for da kommer tørrheten enda lettere frem. Skikkelig kjedelig.

Ukas serie: MasterChef! Den nye sesongen av MasterChef USA har gått på TV nå, og mamma har tatt opp episodene, så vi har sett den i skikkelig maraton-stil og slukt den! (Oops..) Men den er altså så morsom å følge med på, og jeg blir alltid litt inspirert i matveien etter en sesong.

Ukas boost: På torsdagen fikk vi tredemølle i hus, så jeg har gått litt på den, og det er faktisk overraskende deilig. Med Nirvana på ørene, (spesielt Smells Like Teen Spirit, ofte på repeat), i takt som passer 4,9km/t perfekt, så har det faktisk gått ganske lett. Ordentlig boost!

Processed with VSCO with j6 preset

Processed with VSCO with j6 preset

Idag våknet jeg en time før alarmen. Vanligvis gjør det at jeg føler meg litt snytt, da jeg gjerne vil ha alle timene jeg kan få, hehe, men idag var det egentlig helt greit. Jeg fikk en god frokost: avokadotaost og en god kopp te, takket være de ekstra minuttene, før det bar i vei til S. Det var nest siste time hos S idag. Jeg delte litt om hva jeg tenker rundt MBT, fikk ut litt frustrasjon, og fikk støtte tilbake. Jeg sliter veldig med å stole på meg selv så det var veldig godt. Ellers har jeg hatt meg en lur, og lest litt. Boka ligger fortsatt ved siden av meg, klar til å dykkes inn i på nytt, så vi snakkes plutselig!

Ari-9

 

2 kommentarer om “UKA SOM GIKK #2

  1. Så kjekt med tredemølle! Det er herlig å komme seg litt i bevegelse igjen dersom ein har vert stillesittande lenge 🙂
    Gleder meg til å sjå meir av bujonen din!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s