DER VAR VI I GANG IGJEN

God kveld, her er jeg igjen! Jeg sa jo at jeg ville vise dere en av de siste kreasjonene i bujoen, so here we go. En av sidene jeg laget forrige uke er denne lille bokhylla som holder oversikt over bøker jeg leser i 2019, (inspirasjonen fant jeg på Pinterest). Her kan jeg etterhvert som jeg har fullført en bok, plotte inn tittelen på en av de ledige bøkene i hylla. Kikket mye på denne typen side da jeg startet med bujo ifjor, men fikk meg ikke til å lage den da. Nå når det er ett nytt år derimot, og jeg har som mål å lese 60 bøker, er det greit å ha oversikt. Ganske enkel og fin, synes dere ikke?

Processed with VSCO with fr4 preset

Ellers hadde jeg min første time med min nye behandler – C – idag. Det var tungt å stå opp til timen, jeg ville helst bli under dyna, unngå å innse at jeg nå må starte fra scratch igjen på behandlingen. For det er sånn det blir. Man må bruke tid på å bli kjent med og trygg på hverandre, og man må si hver eneste ting man har sagt til forrige behandler om igjen. Det er en stor jobb for et unnvikende paranoiahode med tillitsproblemer som ikke liker oppmerksomheten ved å si ting én gang engang.

Men dog – jeg kom meg opp og ut og inn og fikk satt meg i den petrolfargede lenestolen (halvveis) klar til å ta tyren i strikkagenser ovenfor meg ved hornene. Og det gikk ikke så gærnt som jeg hadde sett for meg, (med klein stemning og hele pakka). Det gikk heller bra. Samtalen gikk lett og jeg kjente at det ikke var så alt for ille å skulle utlevere tankene mine. Så jeg gav meg selv et klapp på skuldra etter timen for det. (Kanskje vi ikke trenger å starte helt på scratch allikevel? Kanskje jeg lærte noe i sist runde?). Men der var vi altså i gang igjen. 0.1% loading…

Ari-13

2 kommentarer om “DER VAR VI I GANG IGJEN

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s