HVA SKJER MED MBT

Jeg har jo snakket om MBT og at jeg hadde bestemt meg for å slutte da kjemien til ny gruppeterapeut ikke var tilstede, men igår fikk jeg melding på telefonsvareren, jeg hadde en beskjed jeg måtte ringe opp igjen for å få. Jeg var forberedt på en dårlig nyhet da jeg ringte opp igjen, en hendelse som ikke kan reverseres. Men selv om, ringte jeg opp igjen med angst opp til halsen, og fikk en gladnyhet istedenfor.

Gruppa vår skal legges ned! Høres kanskje ikke ut som en gladnyhet? Det er jo ikke en gladnyhet at regjeringen ikke ser behovet for en behandlingstype som fungerer. Men jeg er så fornøyd, for nå slipper jeg å ta konfrontasjonen med å avslutte. Ingen døde. Og vi som er igjen i gruppa skal bli plassert i de to resterende gruppene, og dermed kan jeg også fortsette med gruppeterapi(!), som jeg egentlig har trivdes med og fått mye ut av, med nye gruppeterapeuter.

Processed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 preset

Men det er jo alltid en bakside og, (som den borderlineren jeg er), så sliter jeg også med separasjon og blir fort paranoid, og jeg må nå splitte meg opp fra mennesker jeg har investert mye i, som jeg har åpnet sjela mi for, og det er veldig skummelt. Så for å gjøre dette litt mindre skummelt, så skal jeg kjempe meg gjennom den sterke angsten som oppstår i samme rom som gruppeterapeuten jeg ikke går overens med, og jeg skal fullføre de resterende timene vi har igjen som en samlet gruppe. Kanskje disse timene vil gjøre at jeg klarer å få en god avslutning, og kanskje jeg unngår litt panikk når gruppa da endelig oppløses. Jeg håper iallfall på det.

Ari-13

2 kommentarer om “HVA SKJER MED MBT

  1. Jag står i kö för gruppterapi och är så nervös över att börja så skönt att läsa att du mått bättre utav det! 🙂 Har också borderline skönt att veta att man inte är ensam! ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s