GARDINJAKT OG GRØNNE PLANTER

Hei og hopp! Har dere en fin lørdag? Jeg er veldig fornøyd med dagen som har vært iallfall! Startet med at jeg ikke hadde sovet så godt inatt, heller tvert om, men kom meg opp ikke så altfor seint likevel. Fikk meg en dusj og en helt okei frokost. Planen for denne lørdagen var klar: mutt og jeg skulle ut på gardinjakt. Det henger fortsatt julegardiner oppe her i huset, da jeg har hypet opp mutt til å skaffe seg nye gardiner, men vi ikke har fått reist ut enda. Vårt første stopp var Liland i nabobyen, før vi skulle inn på Stoff og stil i Drammen, med en svipp oppom Max for mat på veien hjem.

På Liland fant vi noen fine storblomstrete gardiner, og vi bestemte oss egentlig der og da for at det var disse som skulle ta over for de beige, gammelmodige vi har hatt før. Men for å være sikre, (og for å kunne reise innom Max, hehe), dro vi likesågodt den halvannen times turen opp til Stoff og stil også. Der var det derimot ikke like mye å skryte av, så vi fikk i det minste klart svar på at vi egentlig hadde valgt rett i første omgang. Turen gikk videre til Max og vi bestilte begge Halloumi-burger med umamidressing. Har aldri smakt umami før, og det var en merkverdig matopplevelse. Det var som om smaken lå i en gass da den spredte seg i munnen. Merkelig, med så godt!

Før vi var helt hjemme gjorde vi også et stopp innom Plantasjen. Jeg hadde egentlig ikke planlagt å kjøpe noe, det var mutt som ville inn, men endte likevel opp med å bruke fem hundre på grønne planter og noen potter. Og jeg som så fint sa jeg skulle spare, hva? (Legger litt av skylden på hun her, det er jo umulig å ikke bli inspirert!). Vel, vel, det kommer alltids en ny dag til å spare inn. Det blir iallfall fint og grønt oppe i stua mi nå, (joho!).

Nå sitter jeg godt planta i sofaen med en snorkende Khaleesi pakket inn i et teppe ved siden av meg. Det var godt å få beina høyt etter en lang dag i bil. Nå tenkte jeg at jeg skulle lese litt. Den siste boka har gått utrolig treigt, så nå gjelder det bare å bli ferdig. Vi snakkes plutselig!

Ari-13

2 kommentarer om “GARDINJAKT OG GRØNNE PLANTER

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s