UKA SOM GIKK #3

Ukas humør: Sliten. Jeg har ikke så mye smerter når «uka» nærmer seg, men alt jeg har av energi tappes. Jeg har hatt null krefter. Armer og bein har vært helt slappe og  kraftløse. Og grunnet det har det blitt lite bevegelse, som da videre har gått over i stor skuffelse over meg selv. Argh, denne PMS-en… 

Ukas beste: Lørdagen da jeg hadde dagstur rundt om kring med mutt. Det var godt å komme seg ut etter en lang (så og si) stillesittende uke, få litt miljøforandring, ut å se litt på verden der ute, selv om det stort sett betød å sitte i bil.

Ukas nye: Planter! Jeg fikk jo kjøpt meg noen nye igår da jeg var ute, og de gjør seg så godt rundt oppe i stua mi. Det ble så mye mer liv der oppe nå med disse grønne, friske plantene.

Ukas jobb: Det har ikke blitt noe bujo denne uka, (insert sad face emoji). Som sagt har armer og bein vært som spaghetti, og det har vært nok jobb bare å klare å holde meg ute av senga, som lett kunne blitt stedet jeg hadde tilbragt hele uka.

Processed with VSCO with j2 presetProcessed with VSCO with b6 preset

Ukas tøffeste: Holde meg ute av senga. Skuffelsen over å ikke klare noe annet.

Ukas kjedeligste: PMS-en i seg selv. Ah, skal jo aldri få barn, så hvorfor må jeg gå igjennom dette? Høyst unødvendig in my opinion, og utrolig kjedelig.

Ukas serie: Meg og mutt så ferdig MasterChef USA forrige uke, så nå er vi over på den siste sesongen av MasterChef Australia. (Er vi helt gærne? Ja). Den går jo på TV nå, så vi har ikke oppsamlet og det blir derfor bare en episode om dagen, og det er. Så. Stressende. Å. Vente.

Ukas boost:  Det har ikke vært så mye som har boostet meg den uka her, har du kanskje skjønt til nå. Men noe som kan måle seg er jo livet i de grønne plantene.

Det har vært en slitsom uke, men nå er den endelig over, (og det samme håper jeg mensen er). I uka som kommer håper jeg at jeg har litt mer energi, får gått litt mer, laget ny uke i bujoen, og gjort ferdig noen innlegg. Det blir gruppe, samtale nummer to hos C, og siste samtale med S. Det skjer litt med andre ord. Nå skal jeg gjøre siste innsats for å få lest ferdig Down to the Woods. Blir jeg ikke ferdig  i kveld, så får den bare forbli uavsluttet, haha, nå er jeg lei. Neste på leselista er en Kepler-bok, hvilken husker jeg ikke helt, (kan det være Sandmannen?), men jeg gleder meg til å fortsette på Joona Linna-serien som jeg leste litt av for noe som nå har blitt kanskje to år siden. (Oj). Vi snakkes plutselig!

Ari-13

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s