TENK Å BLI ROPT TIL AV EN OVERLEGE

God kveld, god kveld! Hva har dere drevet på med idag? Her ble det ganske hett utover dagen for å si det mildt, selv om den startet rolig. Som vanlig ble det en liten session med Khaleesi-kos, før jeg skulle ut på gruppe. Det er godt å starte dagen slik, det gir en ro å kose på den lille, varme kroppen. (Litt suss følger selvfølgelig også med). Og det er spesielt godt med den roen før jeg skal begi meg ut på noe jeg helst ville sluppet, spesielt idag.

Processed with VSCO with j2 preset

Jeg var, som vanlig, den første til å dukke opp på gruppe. Som vanlig var det en som kom for seint. Og gruppeterapeutene presset som vanlig på at jeg skulle ha tema, (selv om jeg har sagt flere ganger at jeg ikke er klar). Men denne gangen ga jeg meg, og sa jeg kunne snakke litt, i tro om at de kanskje ville høre litt på de vanskelige følelsene jeg har hatt.

Midt i mitt tema var det en som kom med innspill om at i dette systemet er det lett å føle man ikke blir ønsket vel, noe jeg svarte bekreftende på. Selv om det er vanskelig for meg å snakke om følelser, spesielt hvis det innebærer noen andre, tok jeg opp at jeg hadde hatt mange paranoide tanker i dette løpet mitt i MBT, med gruppeterapeut B som ble satt inn i noe jeg tenkte var for å presse meg ut, og at gruppeterapeut G ønsket meg død når hun ikke ville gi meg medisiner da jeg var alvorlig deprimert, og hvordan det skulle et SM-forsøk til før det ble gjort noe med.

Så fort det var sagt kom gruppeterapeut G rett opp i ansiktet på meg og nærmest ropte til meg om jeg skjønte hvordan det var for henne å bli anklaget for noe slikt og hvordan dette var for henne. De andre ble stumme, åpenbart; det er ikke hver dag en overlege nesten-roper til en pasient. Hun fortsatte og jeg satt der i noe som lignet et sjokk. Det tok ikke lang tid før tårene presset på, og det endte med at jeg løp derifra. Så fort døra var lukket bak meg lot jeg tårene fosse ut.

I etterpå-klokskapen ser jeg at jeg burde ropt til henne tilbake, spurt om hun ikke skjønte hvor vanskelig det var for meg. Jeg som faktisk satt med denne følelsen om at jeg var ønsket død. Samtidig skjønner jeg sinnet hennes, det er vel ikke akkurat høyest på ønskelista å bli avslørt som en overlege som nesten drepte en pasient.

Ari-13

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s