DE SISTE DAGENE OG COVER FOR FEBRUAR

Heisann på degsann! Hvordan står det til? Det har blitt noen dager siden sist nå, så jeg tenkte jeg skulle ha en liten oppdatering. Tirsdagen satt en støkk i meg, men med hjelp av megselv, mutt, C, og en dæsj Twitter-venner har jeg fått prosessert det ganske greit. På dette punktet er det slik at jeg får til å le litt av at overlege kan klikke så uten kontroll, så man kan si at sjokket er litt over. Pjuh.

Time nummer to med C på torsdagen gikk lettere enn den første. Vi er jo i en bli kjent-fase nå, og da setter jeg pris på at hun gjør det hun gjør, og legger fram og spør, gir meg noen pekepinner på hva hun er ute etter, heller enn at hun hadde bedt meg om å fortelle på eget initiativ. For hadde det vært det siste, så hadde det vært en kort time, (typ «nei, jeg har det bra jeg, takk som spør»). Hun virker generelt flink sett fra tankene hun presenterer for meg, så jeg har et lite håp om at vi kan gå godt overens.

De siste dagene har jeg jobbet mye i bujoen. Er utrolig motivert for den for øyeblikket, jeg er ikke så veldig kjent med den følelsen, men det er en veldig fin følelse å kjenne på, så må bare melke den for alt den er verdt. Jeg bare jobber og jobber, og har ikke egentlig lyst til å legge meg på kvelden – jeg vil bare fortsette, få ut alle ideene og planene som surrer oppi hodet.

Processed with VSCO with b6 preset

Idag dro jeg, mutt og hundene til Sandefjord for å avlegge et sykebesøk til søss. Hun har vært syk i over en uke nå, og har bare måttet holde seg i ro. Hun er vanligvis veldig aktiv med jobb og trening, så hun har blitt litt deppa av å ikke kunne gjøre som vanlig. Vi tenkte derfor at det ville være fint med en liten oppmuntring og stakk derfor bortom en tur, sammen ferske franske baguetter og «tantebarna», (les: hundene), hun er så glad i.

For anledningen hadde vi gått til innkjøp av en liten overraskelse; litt startutstyr til bullet journal! Hun er ikke vanligvis en som tør å være kreativ, eller tror hun er det, så for å prøve å utfordre henne litt, så gikk vi til innkjøp av det. Det er det er jo ikke noe som krever så veldig mye fysisk og så det er jo fint å holde på med når man ikke er i form. Så var det jo fint at det var noe jeg kunne fra før, så kunne jeg vise henne og lære henne noen triks. (Du vet, siden jeg er så dreven. (LOL)). Uansett, det ble utrolig godt mottatt, og vi satt med det hele ettermiddagen – sammen. En veldig fin dag. Nå skal jeg ta opp tråden litt selv og fortsette i min egen bok. Vi snakkes plutselig!

Ari-13

En kommentar om “DE SISTE DAGENE OG COVER FOR FEBRUAR

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s