FOR ET ROT

Da jeg kom opp i stua og skulle jobbe litt i bujoen fikk jeg litt sjokk. Pulten var et rot. Det burde egentlig ikke ha vært et sjokk for meg, for den har vært sånn lenge nå. Jeg vet jeg er en messy worker, jeg liker å ha tingene jeg bruker i umiddelbar nærhet, og da blir det fort at alt er innenfor en armlengde, gjerne oppå hverandre. Men uansett gikk det opp for meg hvor ekstremt det faktisk var, så sjokket kom likevel. Hvordan har jeg klart å jobbe i dette rotet?

Det tok ikke lang tid før heavy rocken var på høyttaleren og jeg ble satt i ryddemodus. Nå skulle jeg få organisert meg. Litt her og litt der. Teipene på plass i hylla si, pennene i holderen, søpla i kassa.

Processed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 preset

Det tok ikke lang tid før det ble fint og jeg ble fornøyd. (Hvor lenge holder det mon tro?). Nei, nå har jeg som plan å holde det slik også, rydde opp etter hver gang jeg har hatt en session, for så mye deiligere da! Nå trenger jeg ikke være redd for å bevege på armene i tro om at noe skal falle ned på gulvet, haha!

En mood tracker for februar (til bujoen) står på planen for dagen, så nå er det bare å komme igang. Jeg tenkte noe ala lyspærer på en slynge, men vi får se. Hva gjør du denne søndagen? 

Ari-13

4 kommentarer om “FOR ET ROT

   1. Har du nokon favorittnettsider du handler på? Til bujoen?
    Eg er totalt nybegynner, og har ikkje klart å orientere meg om kva som finnes der ute, eller kvar det er smart å kjøpe frå… 🙂

    Likt av 1 person

   2. Adlibris har Tombow Brush Pens som er mye brukt i «miljøet». Ellers får man jo vanlige tusjer og penner i enhver bokhandel, eller hos Panduro (som også har nettbutikk). Amazon og eBay har også mye til en billigere penge, for eksempel tusjer og penner, stensiler, washi-teip, og klistremerker :-)Teip er noe jeg bruker mye av, det kan liksom gi det lille ekstra.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s