UKA SOM GIKK #4

Ukas liste er her!

Ukas humør: Motivert! Av alle ting faktisk, så har jeg vært motivert. Mye, (eller alt), av dette har vært rettet til bujoen, noe jeg forsåvidt er veldig fornøyd med. Jeg har fått gjort masse, men jeg skulle gjerne ønsket noe av denne motivasjonen hadde gått til terapien, for den er ikke helt der den burde være.

Ukas beste: Besøket til søss var definitivt ukas beste. Det var så fint å sitte der og jobbe sammen i hennes bujo. Jeg fikk brukt av meg selv, men hun fikk også brukt av hennes selv, og dette var en god følelse.

Ukas nye: Jeg har fått en ny dagbok. En Leuchtturm 1917, som jeg egentlig skulle gi til søss, men som jeg synes hadde for gule og tynne sider til å gi til en som akkurat startet med bujo, ble min, og jeg er veldig fornøyd.

Ukas jobb: Mye av jobben denne uka har gått til bujo, noe jeg er svært fornøyd med, da det har blitt mye fint. Jeg har gått for et enklere oppsett disse to siste ukene, og jeg er veldig fornøyd med resultatet.

Processed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 preset

Ukas tøffeste: Det må vel være da overlege G ropte til meg i gruppetimen. Det var en utrolig vanskelig opplevelse, som jeg da responderte med å gå ifra. Slik som jeg kjenner meg selv burde jeg ha klart å stå i det, klart å roe meg ned og fortalt mer om det jeg føler. Men slik blei det ikke. Jeg er litt sint på meg selv for å ikke klare å ta styringa når hun tydeligvis var så langt utpå breddene.

Ukas kjedeligste: Jeg vet ikke helt for å være ærlig. Er ikke det et godt tegn?

Ukas boost: Å jobbe i bujoen. Jeg vet ikke om det var følelsen av en ny bok eller hva det var, men noe gav meg en boost og jeg fikk gjort masse.

Ukas låt:

Denne uka er det en del som står på plan. Idag har jeg vært hos C, min andre time hos henne, imorgen er det gruppe, hvor jeg forventer å få en unnskyldning, og onsdag er nest siste time hos S, (skulle vært siste, men AG-møtet blei utsatt og hun vil være med på det siste). Så vi får se hvordan alt går. Har du noen artige planer for uka? 

Ari-13

2 kommentarer om “UKA SOM GIKK #4

    1. Tusen takk, det er veldig koselig å høre! 🧡Leuchtturmen blør ikke den forstand igjennom etter min erfaring, men sidene er så tynne, så du ser jo alt igjennom.

      Så jeg hadde skrevet litt misvisende, men jeg bruker ikke Leuchtturm-en som hovedbujo hvor alt skal være perfekt, der bruker jeg en med tykkere og hvitere sider, men jeg bruker den som en dagbok. I dagboken bruker jeg hele sidene, mens i bujoen er det jo åpne steder, så man får ikke sett at skriften synes igjennom. Har du fått startet med bujo nå? ☺️

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s