UKA SOM GIKK #5

Ukas humør: Litt så der. Det er mye (mindre pent) som rører seg inni meg for tiden. Jeg klarer ikke helt ha full kontakt med det, men jeg merker at det er der, noe som har gjort meg ganske tung i kropp og sinn.

Ukas beste: Å bli regrammet av en bujo-account på Instagram! Bildet som ble regrammet var det jeg la ut her. Det var skikkelig gøy i grunn, for forsiden jeg hadde laget var så veldig meg, så jeg kjente litt på god bekreftelse på den fronten. Jeg gjorde noe riktig.

Ukas nye: Kristian Kristensen kom ut med ny låt denne uka. Du ga mæ viljestyrke. Det kommer alltid vakker musikk fra han, også denne gangen. Du kan høre låta lenger nede i innlegget.

Ukas jobb: Det har blitt fire sider i bujoen denne uka. To jeg blei fornøyd med, og to jeg blei mindre fornøyd med. Humør-trackeren under er en av de jeg syns ble heller fine. Ellers har det vært strevsomt å stå imot selvdestruktiviteten, som er en jobb i seg selv.

Processed with VSCO with hb2 preset

Ukas tøffeste: Jeg har hatt det ganske tungt med selvbildet denne uka. Jeg har følt meg lost, og sørget over tapet av meg selv og kroppen min. Det har blitt noen sene kvelder hvor jeg har grått meg utslitt og sovnet på våt pute.

Ukas kjedeligste: Å ikke få til noe ordentlig blogginnlegg. Shame, shame, shame. Bare kjedelig når jeg egentlig har mye jeg skulle ha sagt og burde fått ut. Men det er denne perfeksjonisten i meg da, som ikke alltid er så lett å hanskes med. Skal prøve hardere denne uka.

Ukas boost: Bli regrammet. Det gav meg en følelse av at dette er noe jeg får til og kan jobbe videre på!

Ukas låt: Som jeg nevnte kom jo Kristian Kristensen ut med ny låt, og det har også vært den som har vært mest spilt denne uka, sammen med noen andre av sangene hans. Han produserer altså så vakre toner med den stemmen sin, og har alltid en god tekst.

Ari-13

2 kommentarer om “UKA SOM GIKK #5

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s