JEG ER ET MENNESKE SOM…

ELSKER

Høsten. Blikkstille vann, men også bølgebrus. Å forsvinne inn i en god bok. Dyr. Å være inntullet i tepper. Fargene gul og oransje. Nye ting. Livet i naturen. Lukten av vanilje. Spontan latter. Rolige morgener.

ØNSKER Å

Kunne inspirere og løfte opp andre. Gi håp. Finne meg et hjem. Få oppleve en fredelig verden. Kunne stå på egne bein en dag. Leve et kreativt liv. Se soloppgangen fra strandkanten en dag. Bli holdt surprise-party for.

HAR SOM MÅL Å 

Få det bedre. Klare å bli helt veganer er dag. Finne tilbake til meg selv. Lære meg å skape sunne relasjoner. Ta generell studiekompetanse. Flytte til Oslo, bo i kollektiv. Trene annenhver dag. Skrive en ting jeg er takknemlig for hver dag. Bli snillere mot meg selv.

ER REDD FOR 

Å skuffe andre. Livet, og det å leve. Edderkopper og maur. Det som kan finnes i mørket. At hundene skal dø en dag. Å være for mye, og å ta plass. Å stå opp for meg selv. Å bli elsket. Å gjøre og si noe feil. Å glemme minner og hendelser. Å spørre om hjelp. Å gjøre nye ting. Å aldri bli til noe.

BLIR DREVET AV

Et ørlite håp om et bedre liv. Rettferdighet. Følelsen av å «måtte». Ønsket om å se en ny høst. Følelser. Ønsket om å være den beste jeg kan være. Et håp om at jeg kan være til hjelp for andre. Et ønske om å unngå så mye smerte som mulig. Lidenskap.

BLIR INSPIRERT AV 

Mennesker med evne til å være seg selv. Lys. Godhet. Ord. Farger. Musikk, spesielt live. Sårbarhet. Folk som lever ut drømmene sine. Forskjeller. Naturen med alt av lukt og tekstur og syn. Deling av tanker.

SOM LEGGER MERKE TIL 

Hvor vakre blomstene i grøftekanten egentlig er. Hvordan folk forandrer seg med tiden. Lyset, og hvordan det treffer ting. Skrivefeil. Om det er en hund på fortauet på andre siden av veien på en kilometers avstand. Lufta rundt meg: er den tett eller frisk, lukter den noe spesielt, er det energi i den. Ansiktsuttrykk og det lille som skjer i dem.

HAR SOM VANE Å 

Sove på dagen. Drikke rett fra flaska. Kritisere meg selv unødvendig. Bruke litt for mye penger. Spise følelsene mine. Utsette ting til siste liten. Ta meg i ansiktet. Se litt for mange episoder av en serie om gangen. Bekymre meg. Tenke negativt.

ER GLADEST NÅR

Dyra er fornøyde. Det er morgen, jeg skal stå opp og Khaleesi legger seg på ryggen for å bli kost på magen. Jeg går på sti istedenfor asfalt. Jeg kan kjenne den søte høstlukta. Jeg får brukt meg selv kreativt. Jeg får bekreftelse. Jeg kan bety noe for andre, uansett hvor lite det er. Jeg får drukket te fra favorittkruset.

BLIR SKUFFET HVIS

Folk ikke oppfyller seg selv til det potensialet jeg anser dem til å ha. De ikke har snusen min på butikken. Jeg blir nedprioritert. Folk ikke hører det jeg prøver å si. Løfter blir brutt. Man gir opp uten å ha prøvd. Jeg ser tilbake på livet mitt.

ØNSKER JEG KUNNE

Elske meg selv. Leve uten frykt. Spise uten å legge på meg. Ta på meg andres smerte. Slippe å måtte leve. Reise mer. Hatt grønne fingre. Flere språk. Klare å spare mer penger.  Male med vannfarger. Grått litt oftere. Klare å stå i konfrontasjoner.

TROR PÅ

Klimaendringene. Åpenhet mellom mennesker. Menneskers evne til å egentlig gjøre godt. Kunst og uttrykk som terapi. Det å kunne ha evne til å trives i eget selskap. At ting skjer for en grunn. At hver og en av oss har noe å komme med.

VILLE GITT

Mitt eget liv for en verden der dyr kan leve som de er ment til. Mitt eget liv for at andre kunne gi slipp på egen lidelse. Alt jeg eier for å bli den jeg ønsker å være.

EN DAG KOMMER TIL Å 

Lære meg å leve.

Ari-13

2 kommentarer om “JEG ER ET MENNESKE SOM…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s