UKA SOM GIKK #6

Ukas humør: Tom og umotivert. Det har vært en tung og seig uke, med lite puff. Det tar på selvfølelsen å få lite gjort, men å ikke ha krefter til å gjøre noe med det.

Ukas beste: Jeg hadde besøk av søss på torsdagen, og det var ordentlig koselige. Bare det å sitte på hver vår side av et kjøkkenbord med hver vår bullet journal og en haug av Washi-teip mellom oss. Setter pris på disse øyeblikkene.

Ukas nye: Jeg kjøpte en ny notatbok med Mummi-motiv. Tenkte jeg skulle bruke den til notater og refleksjoner fra terapien. Greit å ha et sted hvor alt er samlet, og vet jeg har mye igjen for å skrive ned det som skjer inni hodet.

Ukas jobb: Komme meg opp av senga om morgenen, og holde meg ute av den.

Ukas tøffeste: Å begynne å komme inn på det som virkelig betyr noe i timene med C. På en side er det godt å få ting på «det rene», men det er tøft å virkelig adressere problemet som det det er. Det er komplisert å ha flere diagnoser. De trigger hverandre og gjør symptomene til hverandre mer, hva skal jeg si, påfallende, fremtredende, problemfylte.

Ukas kjedeligste: Å ikke få brukt meg selv slik jeg vil. Det har blitt lite kreativt, kun et blogginnlegg, og det har kun blitt en tur på mølla.

Ukas boost: Jeg hadde en liten selvbildeboost på lørdagen. Jeg klarte å se meg selv i speilet uten alt for mye avsky, klarte å se noen av de fine trekkene jeg har. Det var ikke så gærnt.

Ukas låt: This Is Us Colliding – Talos. Finnes det en mer drømmende stemme en Talos sin? I don’t think so. Du kan høre låta her.

218b852b-580c-4fdd-8b4c-2c0a178b38b1Over ser dere spreaden min for denne uka. Dette er definitivt to av de sidene jeg er mest fornøyd med i boka mi til nå. Fargene, skrifta, de små detaljene. Jeg tror jeg begynner å finne min bujo-stil. 

Det var tungt å komme seg opp av senga – idag óg, så det ble en sein morgen. (Heldigvis for meg hadde jeg ikke noe jeg skulle rekke). Det tok litt tid, men til slutt fikk jeg kavet meg opp og startet dagen med tur på mølla. Enda litt seinere enn det igjen, ble det Nutella-frokost med Alpro sjokomelk.

Denne uka står gruppe, individualtime, og ansvarsgruppemøte på planen. Vi har kommet til den siste timen med denne gruppa nå, og det blir rart å ikke skulle møte de andre gruppemedlemmene hver tirsdag klokka ni. C har også bestemt at det er best jeg tar en pause fra gruppe for å sortere litt ting, før jeg fortsetter i neste, så nå blir det ikke gruppe på meg på en liten stund framover, (det vil si: hvis jeg i det hele tatt kommer inn igjen). Men dette kan jeg snakke mer om seinere. Nå er det nattinatt. Vi snakkes plutselig!

Ari-13

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s