SISTE DAG PÅ GRUPPE

Det var siste dag på gruppe idag. Jeg var ikke helt med følelsesmessig, holdt meg distansert, prøvde å beskytte meg selv fra separasjonen. Jeg ville at timen skulle gå fort, få det overstått, få det bort, men slik ble det da ikke. Timen var seig, og sekundviseren tikket treigt rundt. Jeg var uinteressert i dette som ble sagt, og slo meg selv litt innvendig for det. Dette er et av de problemene jeg skal jobbe videre med.

Som jeg sa igår, så har jeg ikke fått tilbud om å fortsette i ny gruppe med en gang. C, sammen med MBT-teamet, har bestemt seg for at det er best jeg tar en pause, for å jobbe litt med de trekkene jeg har som blir trøblete i gruppesammenheng. Dette er blant annet en ufølsomhet og strenghet jeg kan ha ovenfor andre, og et bedrevitende standpunkt. Det er ikke akkurat gode trekk å ha, så jeg håper vi får dissekert dette i individualtimene.

Det er kjipt å ikke kunne fortsette rett i ny gruppe, men å vente til noen av disse problemene mine er litt bedre løst. Jeg mister tråden med de jeg har gått i gruppe med til nå, og kommer på etterskudd hvis jeg eventuelt skulle komme inn sammen med dem seinere igjen. Jeg mister et nettverk hvor jeg har følt et samhold. Jeg mister en rutine som har hjulpet til med å få dagene til å gå.

Samtidig så skal det bli godt å få pause, for med disse trekkene jeg har så blir det jo en del trøbbel.  Det skal bli godt å få en oversikt, få konkrete mål, og forhåpentligvis starte behandlingen «på ordentlig».

Ari-13

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s