Q & A

Er du opptatt av status? Nei, det synes jeg ikke.

Hva slags mobil har du? Jeg har en iPhone 7 Plus, men håper på å få spart opp nok penger snart så jeg får oppgradert til en iPhone XS Max! Veldig greit at bursdagen min nærmer seg.

Hvor mange søsken har du? 3! En søster og to brødre.

Har du konkurranseinstinkt? Hvis du spør meg om jeg vil bli med i en match av noe slag vil jeg helst avslå, men så fort jeg er i gang kan ingenting stoppe meg. Blir litt på grensa til aggressiv, hehe.

Blir du lett sjalu på andre? Hva blir du sjalu på? Ikke lett, men jeg kan bli litt sjalu på folk som har livet i orden, mitt føles ut som et eneste stort rot.

Hva er favorittmaten din? Taco! Det er så lett å variere og eksperimentere med det. Kunne spist det hver dag.

Hva er din favorittblomst? Solsikke! De er jo hver og én en liten «ray of sunshine».

Hvilket land ville du likt å besøke? Har veldig lyst til å besøke Skottland(!!), Canada og byen Quebec og selvfølgelig Nederland med byen Amsterdam.

Hva er ditt skjulte talent? Gjennom årene har jeg har blitt bedre til å dele av de ferdighetene jeg har, så det er ikke så mange av dem som er skjult lenger, (go me!), så jeg vet ikke helt egentlig.

Hva er din favorittlukt? Elsker lukten av vanilje, musk og selvfølgelig – hund!

Hva slags type filmer liker du? Er glad i grøssere og psykologiske thrillere, men kan også ta en god dokumentar da jeg er veldig glad i å lære.

Hva er den siste boka du leste? Fasandreperne av Jussi Adler-Olsen. (Eller, jeg er ikke helt ferdig enda da, men men.

Hvilket sosialt medium liker du best? Defintivt Instagram.

Hva er dine favorittfarger? Mine topp tre er okergult og dyp oransje eller rust, pluss mosegrønn.

Hvem er din favorittforfatter? Jeg er veldig fan av bøkene til Kepler og Markus Zusak, ellers har jeg ikke noen helt favoritt.

Er du god til å snakke høyt foran andre? Jeg pleide å være ganske overbevisende i presentasjoner på skolen, før angsten og depresjonen kicket inn. Nå snakker jeg helst ikke med mindre jeg absolutt må.

Tror du på det å ha en familie? Jeg tror på det å lage sin egen familie. Jeg har ikke følt mye tilhørighet i min egen, har liksom aldri følt meg helt hjemme, men det å lage sin egen tror jeg veldig på.

Hva er din go-to snacks? Jeg elsker ristede nøtter. Ellers så er tortillachips og salsadip alltid en sikker vinner hos meg.

Liker du å se på sport? Nei, huff, tror ikke jeg kommer på noe som jeg synes er mer kjedelig, haha.

Er du god på å ta beslutninger? Finnes ikke noe jeg misliker mer. Jeg er livredd for å gjøre feil, ta feil beslutning. Kunne ikke tatt en beslutning to save my life.

Hvilken kvalitet synes du er viktigst hos en person? Skulle til å si ærlighet, men tror heller jeg går for åpenhet. Jeg tror ikke det er noe som er viktigere for en vellykket relasjon.

Nevn en artist du elsker, og en du hater. Elsker Susanne Sundfør, hater Postgirobygget! (Men det er kanskje litt tabu å si, oops).

Kommer du på tiden? Jeg er aaalltid seint ute, men kommer som regel alltid på tiden. Det er noe jeg setter veldig høyt i grunn, det handler om respekt.

En ting du liker med vinteren? Å kunne pakke meg inn i tepper med en god bok.

En ting du liker med sommeren? Gress og markblomster mellom tærne. Finnes det noe mer romantisk?

Er du en ryddig person? Nei, absolutt ikke, haha! Når jeg jobber kreativt for eksempel er jeg veldig glad i å ha alt innen en arms lengde, og sånt blir det fort rotete av. Jeg lar ofte ting ligge og er heller en som tar en skikkelig ryddesjau når ting har gått litt for langt.

Når var sist du brøt ut i gråt? Jeg fortalte jo at jeg startet å se på Outlander igjen, og når introsangen i første episode startet var jeg helt våt på genseren. Den sangen er bare så vakker.

Hva er din første reaksjon på nederlag? Å pakke med ned under dyna og tvile på alt jeg noen sinne har gjort.

Hva er din go-to gave å gi andre? Jeg er veldig nøye når jeg gir gaver og jeg tenker veldig over hva personen hadde trengt, hva som ville passet inn til stilen i hjemmet, men må si jeg er veldig glad i å gi bort duftlys og te/kaffekopper.

Hvilke tre ting har lett for å gjøre deg irritert? Respektløshet, smatting og unødvendige lyder og støy generelt,

Er du en åpen eller lukket bok? Hehe, har fått høre nok av ganger at jeg er en som en lukket bok, og jeg beskriver meg vel slik selv også.

Er du religiøs? Nei, det er jeg ikke. (Har vært igjennom litt for mye og blitt litt for mye av en realist gjennom årene er jeg redd).

Er du tålmodig? Ikke egentlig, jeg vil gjerne at ting skal skje fort og utvikle seg fort, men jeg må jo tydeligvis ha et lite tålmodig gen i meg, jeg som kan sitte i flere timer med bujo, haha!

(Alle bilder er fra tumblr). 

Ari-14

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s