HVEM, HVA, HVORFOR

Mitt navn er Aaron Eliah, (eller bare Eliah), jeg er et menneske på hele tjueen år, som er forelder til to firbeinte som bjeffer ved navn Koda og Khaleesi. Jeg lever et liv preget av psykisk sykdom, med blant annet diagnosene Borderline PF, Unnvikende PF og Paranoid PF. Jeg sliter også med mye depressive symptomer. For øyeblikket går jeg i MBT-behandling og trives forsåvidt med det, men det er krevende.

Mine to hovedinteresser er kreativitet, (i flere former, men spesielt bullet journal nå for tiden), og dyr, og det er disse hovedelementene som holder meg gående i hverdagen. Ellers går interessene mine utover psykologi, mat, og selvutvikling, for å nevne noe.

Processed with VSCO with j6 preset

I tillegg til å være en slags dagbok håper jeg bloggen kan bli et sted jeg kan klare å utfordre meg selv, konfrontere stigmaet rundt psykisk sykdom, øke forståelse og åpne en dialog rundt hvordan et liv preget av psykisk sykdom kan være, og ikke minst prøve å hjelpe andre gjennom egne erfaringer, tips og ord!

Lurer du på noe, eller har du en tilbakemelding, så er jeg veldig glad for kommentarer. Ingenting er dumt å spørre om. Ikke vær redd for å gi fra deg et lite pip – det settes veldig pris på! (Og du heller vil spørre anonymt finnes det en morsom ting som heter Sarahah; du finner meg her!)

Håper vi snakkes!

Ari-13