BLOG

UKESOPPSUMMERING #11

Forrige uke ble ikke noe å skryte av. Den ble rett og slett ikke til noenting. Det ble ikke engang foreviget i bujoen.

Influensaen hang fortsatt litt i forrige uke, dog var jeg ikke like sliten og det var faktisk flere dager jeg ikke trang å ta meg en middagslur. Jeg hadde potensialet til å få mer ut av dagene mine, jeg hadde flere timer å spille på, men allikevel ble ingenting gjort.

Som jeg nevnte i forrige ukesoppsummering er det disse følelsene som mot og lyst og inspirasjon som ikke er tilstede lenger. Jeg vet ikke helt hvor de har tatt veien, hvor de og jeg gikk i hver vår retning, men jeg håper de finner tilbake til meg igjen snart.

Processed with VSCO with a8 preset

På søndagen var det bursdagsselskap. Familien, (det vil si mutt, fatt, søss og samboer, tante og onkel, bestemor og bestefar), var samlet for å feire at jeg dagen etterpå skulle bli hele tjueto år. (Huff, jeg føler meg gammel allerede). Det ble en koselig og lun feiring med spising av både Oreo- og gulrotkake.

Jeg fikk etterlengta penger (til ny mobil som du vet, som nå er bestilt og kommer imorgen!), iTunes-gavekort, noen nydelige hjemmestrikka votter (bilde kommer), en tekopp med dikt av Trygve Skaug og ikke minst asjetten med Lille My fra pelsklingene mine til å matche tekoppen jeg fikk av mutt til Valentin. Jag hadde ikke forventa gaver fra andre en mutt, fatt og søss, (får man egentlig det når man er «voksen»?), så jeg ble gledelig overrasket over hver og en av de.

Processed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 preset

Denne uka må jeg se til å få gjort noe kreativt i en av bøkene mine. Det har gått for lang tid nå, og jeg vet med meg selv at jeg trives best om jeg får brukt meg selv kreativt. Kanskje hvis jeg bare tvinger meg selv, så vil noe av gleden komme. Kanskje hvis jeg setter meg ned og ser på det jeg har gjort før, så vil inspirasjonen titte frem. One can only hope…

Ari-14